Skicka iväg ett hej - Min utmaning till dig

kaffeblommorblogg.jpg

Hej kära ni! Vad tyckte ni om mitt rim i rubriken? Så nöjd haha, skämt åsido. I dag tänkte jag utmana just dig som läser att göra något som gjorde mig väldigt glad idag. Låt mig förklara.

I dag när jag kom hem från skolan plingade det till i min telefon. På skärmen syntes ett sms från en väldigt god vän till mig som önskade mig en trevlig resa. Vi har inte pratat på ett tag, men hon läser bloggen och ville höra av sig när hon såg att jag skulle iväg. En ganska liten handling som gör mottagaren så glad. Hela jag lös upp av hennes sms.

Skicka iväg ett hej åt någon du tänker på men inte hört av på länge

Jag brukar ganska ofta skicka iväg spontana meddelanden till mina vänner och fråga vad dom gör och hur dom mår. Visa att jag bryr mig om dem och tänker på dem.

Så idag tänkte jag utmana dig som läser att göra likadant. Skicka iväg ett sms eller ring någon du inte hört av på ett tag. Någon du tänker på med jämna mellanrum, men som det helt enkelt inte blir av att höras med så ofta. Fråga hur hen mår, vad den gör eller ja – vad som helst. Jag lovar att du kommer lägga en liten guldkant på personens dag. <3