En helg i Stockholm

Hej kära ni. Hoppas helgen varit bra och veckan börjat soligt. I helgen var jag ju som sagt i Stockholm och jag tänkte att vi kunde kika lite på vad vi hittat på. Dock märkte jag att 80% av bilderna jag tagit denna helg är på mat? Lever verkligen för mat, haha. Men har försökt välja ut andra bilder från helgen också, så blev en ganska bra mix till slut.

sodermalm.jpg

På fredagen tog jag flyget till Stockholm kring lunch. Satt och jobbade hela vägen och fortsatte i några timmar till när jag kom fram. Älskar lägenheten i Stockholm, blir alltid så rofylld när jag stiger in genom dörren.  

corinnestockholm.jpg
corinnestockholm.jpg

När jag slutat jobba cyklade vi till St.Eriksplan där vi mötte upp Lina. Det var första gången Lina och Laban träffades och de verkade komma så bra överens. Inte så konstigt egentligen, de är ju riktiga supermänniskor de två. Känner så mycket kärlek för dem. 

satselixia.jpg
satselixia.jpg

På lördagen började vi dagen med en riktig sovmorgon. Det behövde jag verkligen. Så lagade vi Labans och min favoritfrukost, bananpannkakor och smoothie. Tror seriöst vi ätit det varje helg vi haft tillsammans sedan i Februari. Kan aldrig bli för mycket bananpannkakor. 

Efter att frukosten lagt sig tog jag mig iväg till gymet. Har köpt kort på Sats/Elixia så nu har jag möjlighet att träna både i Finland & Sverige. Lite dyrare såklart men känns så värt det för mig. Blev ett bålpass som resulterade i att jag dagen efter hade svårt att ta mig upp från sängen i och med galen träningsvärk.  

sodermalmcafe.jpg
morgonstockholm.jpg

På lördagskvällen blev det en tidig förlovningsmiddag med några vänner som vi sedan avslutade med Laban genom att gå på dejt och ta en promenad genom Stockholm. Det var så vackert på kvällen när staden var upplyst och det hördes glada skratt i varje hörn. Det blev verkligen en perfekt kväll. Kände mig så lycklig när vi gick där hand i hand på Stockholms gator.

morgonstockholm.jpg
brunchost.jpg

På söndagen väntade sedan brunch som en av Labans vänner styrt ihop. Blir alltid så glad när man märker att värden tagit i beaktande allas matvanor. Labans kompis hade fixat avokado och halloumi som jag fick toppa min macka med när de andra körde på skinka och kött. Jag tar aldrig för givet att det finns vegetariska alternativ när någon annan bjuder men har under dessa snart 2.5 år som vegetarian (oftast lakto-ovo med undantag som pescoterian ibland) aldrig stigit hungrig upp från en bjudning.

helsinkiairport.jpg

Resten av söndagen blev väldigt lugn, till och med så lugn att inga blogginlägg blev skrivna i och med att jag somnade en stund, som blev till en väldigt lång stund, som blev till hela tre timmar. Samtidigt var det väl precis det vi behövde så det gjorde inte så mycket.

Idag blev det än en gång en tidig morgon, men det känns värt det när jag får äta frukost med Laban vid min sida. Så åkte vi åt varsitt håll och jag tog flyget till Helsingfors och åkte raka vägen på jobb. Denna vecka blir intensiv men jag känner mig energifylld efter en fantastisk helg.