Några viktiga tankar från hjärtat

alskardig.jpg

Att våga berätta om sin rädsla är första steget att börja övervinna den. Berätta om din rädsla för någon du litar på.  

Att ge sitt hjärta åt någon är både det läskigaste och finaste som finns. Men det är bara genom att våga som vi kan få uppleva den finaste av kärlek och de finaste av känslor. Var rädd om ditt hjärta och även om den personens hjärta som vågar ge sitt hjärta åt dig. Det är ju det finaste av gåvor man kan få.

Kramar. Jag tror att alla mår bra av kramar. Kramas ofta, mycket och länge.  

Sakta ner på takten. Man tenderar lätt att gå lite för fort, tänka lite för fort och andas lite för fort. Kom ihåg att livet inte ska vara något man bara stressar igenom för att överleva. Det är något man ska leva. Att stanna upp och sakta ner takten gör så gott. <3