Det här gör mig extra glad idag

Idag har min dag varit riktigt trög och tråkig. Istället för att låta de negativa ta över, tänkte jag göra precis tvärtom och berätta om fem saker som gör mig lite extra glad just nu.

telefonkopp.jpg
  • Michaela Fornis bok: Jag är inte perfekt, tyvärr. Jag har alltid gillat Michaela Fornis texter och böcker. När jag började mitt samarbete med Nextory hittade jag till min glädje hennes senaste bok Jag är inte perfekt, tyvärr. Jag har snart lyssnat igenom hela och den boken har gett mig så mycket. Tänkte skriva en recension om den när jag lyssnat klart.

  • Att jag har frysen full med bär och svamp tack vare min mamma. Vi plockade svamp i helgen och senaste dagarna har hon hållit på och torkat och fixat med dem och igår fick jag med mig ett helt lass hem. Det är jag så otrolig tacksam för. Kommer rädda många trötta vardagskvällar.

  • Att jag i skrivande stund sitter på min säng med Jennifer mitt emot mig. Jag har precis druckit en kopp kaffe, fått prata av mig lite och lyckligtvis börjar även huvudvärken, som pinat mig hela dagen, lätta. Ikväll ska jag och Jennifer gå på ett evenemang om karriärsutveckling och imorgon väntar Waffle Wednesday som vi ska på tillsammans med Malin. Två evenemang inom loppet av 24 timmar, inte illa.

sverige.jpg
  • Att livet på något fantastiskt vis ordnade upp det så att jag inte behövde stänga dörren till Sverige, utan tvärtom gjorde att jag både längtar dit samtidigt som jag trivs med mitt liv i Finland. Jag vet, jag har säkert skrivit om detta tiotals gånger under detta år på bloggen, men jag är så glad och tacksam över att ha så mycket fint och viktigt i båda länderna.

  • Alla möjligheter bloggen ger mig. Kunskaper jag inte ens förstår jag har eller lärt mig förrän jag råkar läsa att de ofta anses som krav på mediajobb. Saker som är så naturliga i och med bloggen.

    Ett av mina absolut bästa beslut någonsin var att starta denna blogg. Tänk så mycket den ger och gett mig: Er, mina kära läsare som jag uppskattat så oroligt mycket. Plus det även vänner för livet, kontakter, samarbeten, möjligheter, kunskap, glädje, kreativitet - ja listan kan nog göras hur lång som helst.

    Vad gör dig lite extra glad idag?