Den perfekta lösningen när man lyssnat klart på sina favoritpoddar

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Nextory

Jag har alltid tyckt om att läsa böcker. Den senaste tiden har det dock blivit mycket mindre läsning eftersom jag istället fastnat totalt i att lyssna på poddar. I februari gjorde jag ett boklöfte åt mig själv där jag lovade att läsa minst tio böcker under år 2018. Därför har jag varvat mellan böcker och poddar för att klara mitt mål. Dock har jag under den senaste tiden lyssnat klart på alla mina favoritpoddar och inte riktigt hittat någon bok jag vill läsa, vilket gjort att jag varken lyssnat eller läst. Nu har jag dock hittat den perfekta lösningen på problemet.

nextorycorinnekod.jpg

Lösningen stavas Nextory och en svensk tjänst, som precis lanserat i Finland, som består av ett brett utbud av e-böcker och ljudböcker! Jag som har fastnat för poddar är så peppad att prova om jag kommer gilla ljudböcker lika mycket.

Jag tänker mig att det kommer vara underbart att slå på en ljudbok när jag pendlar mellan Helsingfors och Stockholm. Tänk att bara sätta sig på flyget, lägga på en ljudbok och lyssna på dem under timmarna som jag färdas från mitt ena hem till det andra. Hur bra låter inte det?

nextorycorinne.jpg

Den första boken jag tänkte börja lyssna på är boken Omgiven av idioter som ju varit en riktig snackis under de senaste åren. Äntligen ska jag få ta del av det som fått så många människor att gå omkring och snacka om vilken personlighetstyp de är enligt denna teori. Därefter har jag bestämt mig för att satsa på Therese Lindgrens böcker som jag länge varit nyfiken på.

På Nextory har jag hittat många intressanta böcker jag vill både lyssna på och läsa. De har böcker både på finska, svenska och engelska vilket ju är perfekt om man vill passa på att förbättra sina språkkunskaper. Jag kommer först börja med det svenska utbudet men har verkligen lovat mig själv att lyssna eller läsa minst en bok på finska och en på engelska. Bra att utmana sig själv lite!

corinnegronholmnextory.jpg

Prova Nextory tillsammans med mig med min rabattkod!

Vill du hänga med mig och prova på Nextory? Då ska du registrera dig på deras hemsida och använda min rabattkod corinne . Då får du prova på tjänsten i hela 30 dagar gratis! Koden gäller endast nya medlemmar och medlemskapet går att säga upp när som helst. Koden gäller endast för finska konton.

Hoppas du är lika peppad som jag att förgylla denna höst med bra böcker. Dela gärna med dig om du har tips på en bok jag absolut inte får missa, kramis!