Lycka, pinsamheter och husdjur - Svar på ytterligare några frågor i min frågestund

Hej, hur mår ni idag? Jag tänkte att det skulle vara kul med ett frågor & svar inlägg igen idag och har plockat ut ytterligare några frågor från min frågestund som jag tänkte svara på. Denna gång har jag valt ut frågor som täcker de mesta, allt från lycka till om jag vill ha en katt. Då sätter vi igång!

corinnehelsingfors.jpg
 • Kan du spela något instrument? Om ja, vilket? Om nej, vilket instrument skulle du vilja kunna? Tänkte faktiskt svara på båda frågor trots att mitt första svar blir ja. Jag spelar piano, eller helt ärligt borde jag nog skriva spelade. Har inte spelat på många år men skulle gärna vilja ta upp pianospelandet igen när jag har tid. När jag var liten spelade jag dessutom violin men tyvärr har nog alla lärdomar försvunnit med åren.

  Något jag däremot inte kan spela men verkligen skulle vilja kunna spela är gitarr. Har en väldigt romantiserad bild av att kunna sitta utomhus och spela och sjunga. Kanske jag någon dag tar tag i saken och bokar in mig på gitarrlektioner? 

 •  Vilken finsk stad skulle du vilja besöka (som du inte redan har varit i)?

  Oj svår fråga! Känns som jag varit lite överallt samtidigt som jag har rätt dålig koll på städer i till exempel mellersta Finland. En stad jag däremot alltid varit nyfiken på är Nyslott, så det får bli svaret på denna fråga. Nu måste jag bara ta tag i saken också. Kanske jag får Jennifer eller Malin med mig på en resa till Nyslott? De brukar vara rätt nyfikna på att se nya städer i Finland!

corinneengstaff.jpg
 • Sku du vilja ha en katt?
  Svaret på denna fråga behövde jag inte fundera många gånger på. Det är nämligen ett tydligt nej. Jag är ingen kattmänniska utan en hundmänniska till hundra procent. Är dessutom lite smått allergisk för katter vilket gör svaret ännu tydligare. En hund skulle jag dock gärna vilja ha!

 • Vad är det mest pinsamma du varit med om?
  Så mycket att jag inte ens vet vad jag ska börja berätta om. Det känns som om det händer pinsamma grejer med jämna mellanrum men jag har faktiskt ingenting som jag kommer på sådär på rak arm som skulle vara det mest pinsamma jag varit med om. Brukar oftast vilja glömma och gå vidare när det händer något pinsamt. Men en klassiker är ju alltid när man råkar skicka helt fel sms till helt fel person. Den är alltid lika jobbig att förklara sig ur.

corinnelycka.jpg
 •  När känner du dig som lyckligast?
  Jag gillade verkligen denna fråga, den känns så genuin. Jag har funderat på detta hela dagen idag och kommit fram till att jag känner mig som lyckligast när jag spenderar riktig kvalitetstid med någon kär och att jag samtidigt känner mig väl till mods och inte behöver oroa mig för något.

  Det kan vara när jag är omgiven av mina vänner och glömmer bort tiden. När jag umgås med Laban och han kollar mig sådär riktigt djupt i ögonen eller när vi skrattar så mycket att jag får ont i magen. Eller när jag går i skogen med mina föräldrar i lugn och ro och plockar svamp. Helt enkelt när jag umgås med de som står mig allra närmast och när jag kan släppa allt och bara njuta av stunden utan att behöva tänka på någonting annat.

  Nu bollar jag över frågan till dig, när känner du dig som lyckligast? Fundera för dig själv en stund. Var riktigt ärlig. Om du vill får du gärna dela med dig av vad du kommit fram till men viktigaste är att du tar en funderare för din egen skull!