Tips på två serier och en film du inte får missa under år 2018

Hej på er! Igår jobbade jag väldigt mycket vilket resulterade i en trött tjej. På kvällen hade vi en riktig myskväll med Cessi med film och choklad. Exakt det jag behövde. Det fick mig också att påminnas hur svårt det är varje gång att hitta en bra film att se när man ska ha filmkväll. Någon som har samma problem? Därför tänkte jag idag tipsa om två bra serier och en film du inte får missa. 

myslampor.jpg

Två serier jag rekommenderar att se under år 2018

Först kanske vi måste börja med den serie som seriöst fångat mig totalt. Jag fastnar sällan för serier men när jag väl gör det så är jag fast. Det har hänt några få gånger till exempel med Gossip Girl, White Collar och The Good Wife.

Den senaste serien som jag fastnat för är serien Younger. Den handlar om en 40-årig kvinna vid namn Liza som skiljer sig från sin man och försöker börja ett nytt liv. När hon en dag blir misstagen för att vara 26 år bestämmer hon sig för att låtsas vara 26 år igen. Hennes nya liv tar fart lite snabbare än hon tänkt sig och det händer så himla mycket tokigheter på vägen. Serien får mig att skratta, skämmas och beröras, allt om vartannat. Jag kollar på Cmore men vet faktiskt inte om den går att hitta på andra sidor också? 

Den andra serien är Gåsmamman, som jag inte vet om jag tipsat om tidigare. Det är en svensk serie som handlar om Sonja Ek vars liv och familj hamnar i trubbel nästan konstant. Denna serie är både spännande och dramatisk och får åtminstone mig att sitta på helspänn hela tiden. Rekommenderar verkligen! Även denna har jag sett på Cmore men vet att den sänts både på Yle Arenan och SVT Play. 

ljusmedkrans.jpg

Filmen som berörde mig 

Jag ser sällan på film men ibland händer det. En film som berörde mig mycket är filmen Gifted. Den handlar om en ung flicka som är ett riktigt underbarn och otroligt smart. Hon uppfostras av sin mammas bror som försöker ge henne en normal uppväxt trots att hon är matematiskt geni som många vill utnyttja. Detta är en film som jag tror de flesta kommer gilla så perfekt att se om ni är flera med olika filmsmak. 

Det var mina tre tips just nu. Jag är verkligen inne i en film och serieperiod för tillfället, troligen för att hösten är här. Har du tips på filmer och serier som man måste se? Dela gärna med dig i kommentarerna! <3 

Ps. Gillar ni tips-inlägg som detta? Tryck gärna på det lilla hjärtat nedanför inlägget så jag vet om tipsinlägg uppskattas eller inte! Så mycket lättare att planera innehåll när jag vet vad som gillas, kram!