HUR KOMMER MITT LIV SE UT I HÖST?

Hösten har alltid varit en tudelad tid för mig. En del av mig är förväntansfull och gillar hösten för att det oftast är då det mesta drar igång. Det känns som årets nystart. En annan del av mig gillar den inte lika mycket för att det betyder att sommaren är slut, och jag älskar sommar. Dessutom brukade höst innebär flera veckor av läger i Österrike vilket det ju inte gör längre och därmed känns det nuförtiden lite halvtrist. Men när jag tänker efter så är det nog rätt härligt med höst ändå. 

corinnetallinn.jpg

Nåväl, idag tänkte jag berätta lite mer om hur min höst kommer se ut. På måndag börjar jag jobba igen och det blir ett halvår till på mitt jobb som mediaproducent. Jag trivs bra med det jobbet så det känns roligt att fortsätta jobba med det. Dessutom har jag trevliga kollegor och mångsidiga arbetsdagar. Det jobbet är ett halvtidsjobb vilket passar utmärkt med tanke på att jag fortfarande studerar.

På tal om studier så är ju tanken att jag ska börja mitt andra år på Arcada nu i september. Hittills har vi inte fått någon information överhuvudtaget när vi börjar så jag antar att man bara får vänta och se. I något skede borde vi få någon info. Plus mina studier på Arcada kommer jag även gå en extra kurs, som jag skrev om för någon vecka sedan i inlägget Första steget mot det egna företaget. 

sommarstockholm.jpg

Förutom jobb och skola händer det ju såklart annat i livet också. Jag kommer fortsätta pendla mellan Stockholm & Helsingfors så ofta jag hinner och kan. Eftersom det är lättare rent praktiskt för oss att jag pendlar till Stockholm än att Laban kommer till Helsingfors så blir det att jag åker oftare över än han. Jag kommer dock fortsätta bo i Helsingfors helt som vanligt. Vet inte hur många gånger jag svarat på om jag flyttat till Stockholm under de senaste månaderna, hehe. 

I höst hoppas jag att det blir mycket häng med vänner och gärna något roligt evenemang eller liknande. Inplanerat är iaf några specialkvällar så det ser jag mycket fram emot. Dessutom ska vi åka på resa med min familj i september, men det tänkte jag berätta mer om när det närmar sig! 

Apelsinjuicedator.jpg

I höst kommer jag även lägga mycket energi och tid på bloggen. Jag har några riktigt härliga samarbeten på gång som jag ser mycket fram emot. Dessutom har jag under sommaren suttit och byggt och utvecklat bloggen och de olika sidorna vilket jag kommer skriva mer om när allt är helt klart. 

Sist men inte minst har jag några projekt på gång som jag verkligen hoppas att jag kan dela med mig av i höst. En del lite mindre grejer och en del större. Just nu är dock allting rätt oklart och hemligt så kan inte säga mer än så, men jag lovar att berätta så fort jag kan! 

Det ironiska i allt detta är att jag i tisdags, när jag hade min skitdag, bland annat surade över att det inte händer något alls i höst. Nu däremot märker jag ju att det händer hur mycket roligt som helst! Det påminner både mig och dig om hur bra det är att stanna upp och reflektera ibland! Nu ska jag laga middag, tänkte göra mina Broccoli & Halloumibiffar. Länge sedan jag åt dem. Kram på er :) 

Tilläggskommentar: Hur ser din höst ut? Spännande? Nervös? Oklar eller något helt annat? Berätta!

Ps. Gillade du det här inlägget? Klicka gärna då på det lilla hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg som ni gillar och inte gillar. <3