DETTA HYLLAR JAG IDAG

vitablommor.jpg

Igår hade jag en rent ut sagt riktig skitdag. Dock fick dagen ett fint slut när jag mötte upp en kompis på kvällen och spenderade en supermysig kväll ihop. Gick till slut och la mig med ett leende på läpparna tack vare den fina kvällen. Idag har jag däremot haft en mycket bättre dag och tänkte passa på att hylla tre saker jag tycker är så bra att de är värt ett helt inlägg. 

  • Röstmeddelanden. Hur bra är inte denna uppfinning? Jag skickar nog iväg minst 5-10 röstmeddelanden på WhatsApp per dag och ibland tredubbelt mer. Det känns verkligen som ett superbra sätt att hålla kontakten med sina vänner. Som ett telefonsamtal i lugn och ro. Någon annan som gillar röstmeddelanden? 
     
  • Företag som tar ansvar. Allt fler företag börjar ta sitt ansvar angående klimatförändringen. Just nu kan man se allt från reklamer & listor hur företaget jobbar för miljön skull, små påminnelser hur man som konsument kan handla klimatvänligare osv. Fastän det är massor med jobb framför känner jag stor glädje över att vi är på rätt väg!
     
  • Människor som stöttar och peppar varandra. Idag är jag extra tacksam för mina vänner. Speciellt igår hjälpte många av mina vänner mig att bli på bättre humör med många fina peppande ord. Samtidigt läser jag i Facebookgrupper om människor som delar med sig av vad de åstadkommit eller vad de drömmer om och hur de möts av kommentarer med tips, råd och pepp. Det tycker jag är så fint, kan aldrig bli för mycket kärlek och pepp. 

    Min plan för idag var att skriva ett kortare blogginlägg i och med att de senaste inläggen blivit rätt så långa. Därmed sätter jag punkt här för denna gång med en fråga till dig: Vad hyllar du idag?