KVÄLLEN NÄR REGNBÅGEN VISADE OSS VÄGEN HEM

bil.jpg

Hej kära ni. Hoppas ni mår bra. Jag mår helt okej, lite trött bara på grund av en tidig morgon. Min helg har varit så himla fin men jag tänkte berätta mer om det imorgon. Först måste jag visa åt er ett av det vackraste jag sett på länge. 

I helgen har vi varit på en riktig superhelg i Rättvik tillsammans med Labans familj. Igår eftermiddag när vi satte oss i bilen och började köra hem mot Stockholm ösregnade det för fullt. I och med att det också såg ut att spricka upp höll jag kameran nära för att kunna be Laban stanna bilen ifall vi skulle få se någon vacker regnbåge. Tror ni vi fick det? 

husragnbage.jpg
skogragnbage.jpg

Svar på den frågan är ett klart och tydligt ja. Igårkväll såg vi inte bara en utan två regnbågar samtidigt. Har ni sett det någon gång? Jag har sett det någon enstaka gång förut men tycker det är lika otroligt varje gång. 

kyrka.jpg
kyrkadalarna.jpg

Efter ett tag och några bilder började det spricka upp och jag var lite besviken eftersom vi aldrig kommit åt en sådan vinkel där vi kunde fått med båda regnbågarna. Men jag behövde inte vara besviken länge för plötsligt öppnade sig himmelen än en gång och då...

tvaragnbage.jpg

Fick vi dem på bild, om än en aning svagt, men ändå. Hur fint var inte detta? Hade varit ännu häftigare att kunna fota utomhus men det verkligen öste ner vatten så den enda möjligheten vi hade var att stanna bilen och fota genom rutan. 

Fastän jag älskar vackert väder så kan jag också se en viss charm i ruskiga oväder. Att se riktigt mörka moln som ser sådär hotfulla ut samtidigt som något så vackert som en regnbåge strålar fram. Naturen är allt bra häftig. 

skogragnbage.jpg

Jag lyckades även fånga en bild som jag kan säga att jag är rätt stolt över. Den la jag upp på Instagram. Den var verkligen en "ögonblicksbild" som visade sig bli ett riktigt topp-foto. Jag fotade nämligen det genom fönsterrutan när Laban pekade åt mig och sade att det var superfint på hans vänstra sida. Vill du spana in det hittar du det på min Instagram.

Nog med fotosnack för denna gång, nu ska jag göra mig i ordning för att sova så att jag är piggare imorgon. Kram!