FEM FAKTA DU INTE VISSTE OM MIG DEL 2

Hej och trevlig kväll! Mina tidigare inlägg om lite annorlunda fakta om mig har alltid tagits emot väldigt positivt och därför tänkte jag avsluta denna fina helg med att dela med mig av ytterligare fem fakta ni inte visste om mig. Berätta gärna i kommentarerna om det var något du visste från förut!  

corinneugnsholmen.jpg
  • Jag börjar må väldigt illa i tåg och buss om jag sitter åt andra hållet än fordonets färdriktning. Jag har försökt sitta åt fel håll ibland i tåget men efter bara fem minuter snurrar världen totalt. I buss vågar jag inte ens prova. Blir alltid lika jobbigt om jag lyckats få en sittplats åt fel håll i tåget / bussen och därför måste flytta sittplats hela tiden om jag råkat sätta mig på någon annans plats i hopp om att inte må illa en tågresa.
  • Jag har svårt för färgerna gult och beige. Eller egentligen att själv ha på mig den färgens kläder eller ha inredning i dessa färger, med vissa undantag. På andra eller i andra personers hem kan jag däremot tycka det är supersnyggt men skulle själv aldrig komma på att köpa typ ett par beiga byxor eller en beige jacka. Gula kläder kan jag däremot tycka är riktigt fint ibland. Roligt ändå hur man kan tycka att en färg är superfin på någon annan fastän man inte gillar den på sig själv!
     
  • Jag gillar inte läsk. Någon enstaka gång per år kan det hända att jag blir sugen på en Cola Zero men oftast går den tanken över lika fort som den kommer. Däremot älskar jag bubbelvatten, speciellt Bonaqua Päron. Det köper jag alltid när jag vill unna mig något gott att dricka, synd att den inte görs i stora flaskor bara hehe. 
corinneskane.jpg
  • Jag är väldigt kvällspigg, vilket är en sida med mig som jag både gillar och samtidigt tycker är rätt jobbig. När jag egentligen vill gå och lägga mig dvs. kring 22.30-23.00 så är min hjärna som aktivast. Jag kunde lätt sitta och skriva texter och redigera bilder till klockan 01.00 utan att bli trött. Däremot när jag vaknar följande morgon känns det som att jag inte sovit en sekund och därför försöker jag att slappna av rätt tidigt på kvällarna för att inte aktivera "nattugglan" i mig. Lättare sagt än gjort haha. 
  • Jag tycker inte om att diska. Det finns få saker jag verkligen ogillar fruktansvärt mycket men diska är verkligen en av dem. Jag levde utan diskmaskin i några år och det var verkligen så jobbigt. Nu har jag dock diskmaskin och behöver bara diska kastruller, knivar och stekpannor vilket gör att det känns lite lättare. Att tvätta däremot har jag ingenting emot! Någon annan som är likadan?

Nu ska vi äta pizza och se på Maria Wern, klassisk söndagkväll men åh så härligt!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Här hittar du mitt senaste inlägg Fem fakta du inte visste om mig.