EN KVÄLL MED PETTER ALEXIS

pascalmat.jpg

Hej på er! Jag hade egentligen tänkt att vara ledig från bloggen idag, men gårdagskvällen var så bra att jag bara måste få skriva om den. Vid 18 mötte jag upp Lina på Café Pascal vid Odenplan. Vi åt varsin sallad, jag tog en som man får en hel buffalo-mozzarella på, så gott haha.

När klockan närmade sig sju tog vi tunnelbanan till Slussen och gick upp till Mosebacketerassen. Väl däruppe möttes vi av en helt fantastiskt utsikt över hela Stockholm, så fint. Tyvärr har jag ingen bild att visa er men kolla in min Instagram story (@ccorinnes) om ni vill se! 

pettermosebacke.jpg

Vid 20 började Petter. Stämningen var så magisk från början till slut. Petter var som förväntat galet bra. Drog både nya och gamla låtar om vartannat. Ibland mera känslofyllda och ibland mer ösiga. I ett skede kom även Linnea Henriksson upp på scen och så sjöng de tillsammans Se på mig nu. Jäklar vilket ös det blev då. 

Mellan låtarna berättade Petter mer om sitt liv, sin familj och sig själv. Om att han alltid valt att gå sin egna väg. Han tackade även oss i publiken för att vi var där och var noga med att berätta att det inte var något han tog för givet.

Något som var väldigt fint med Petter var att han verkligen log så genuint hela tiden. Man kunde verkligen se att han njöt av att vara där och dela kvällen med oss. Det är fint tycker jag, att artister inte beter sig som divor utan istället verkligen visar att de gillar vad de gör och uppskattar sin publik. 

Vid tio traskade vi sedan tillbaka hemåt med Lina. Så avslutade vi den magiska kvällen med en ordentlig kram. Denna kväll lever jag länge på!