VECKANS LÄNGTAN, TRÄNING OCH ORO

Hej på er! Hur har veckan varit hittills? För min del känns den lite trög, som att den hållit på längre än bara två dagar. Men relativt bra har den varit ändå. Lite en blandning av det mesta skulle jag säga.

corinnedator.jpg

Som jag skrivit förut försöker jag att hålla en balans mellan bloggens olika ämnen så att det inte blir för mycket av något utan lämpligt att varje. Därför tänkte jag att vi idag kör ett riktigt hederligt vardagsinlägg i form av en lista. Känns som det var rätt länge sedan sist. 

Denna vecka...

Ser jag mest fram emot: Torsdag kväll. Då ska jag umgås med Lina och få njuta av min födelsedagspresent som jag fått av henne. Detta är något jag väntat och dröm om SÅ länge. På torsdag får ni veta mer!

Oroar jag mig över: Mycket faktiskt. Det har varit mycket tankar och känslor, både högt som lågt. De djupaste vill jag hålla för mig själv men en sak jag gått omkring och oroat mig för är att jag snart måste köpa en ny telefon. Jämfört med andra saker är det ju inte något farligt alls, men ett problem som ändå tar mycket energi att fundera på.

Med en studerandes budget så är det riktigt tufft att lägga ut flera hundratals euro för en ny telefon, samtidigt tror jag ingen gillar att göra det oavsett om man har pengarna eller inte. Det är ju helt galet egentligen att man lägger så mycket pengar på något som ändå går sönder efter några år? Just nu är min telefon så dålig att den försvårar både mitt arbete och bloggens arbete. Dessutom håller batteriet knappt en dag trots att jag inte använder den speciellt mycket. 

cykel.jpg

Tränar / motionerar jag: Med det jag känner för. Inga mål, inga förväntningar, bara känsla. Hade egentligen tänkt skaffa gymkort igår men istället tog vi en promenad med Cessi. Därför tänkte jag att jag gör det idag men nu är det så fint väder att jag hellre vill ut och cykla för att få frisk luft och samtidigt motion. Kanske jag på onsdag skaffar gymkort? Vi får se. Till helgen vill jag ha det i varje fall. Ser fram emot att få träna ben, var några veckor sedan sist. 

Längtar jag mest efter: Att få krama om Laban. Fastän det inte är så länge sedan vi sågs sist så längtar jag sååå mycket. Det är verkligen fördelen med ett långdistansförhållande, att man längtar mycket och därmed uppskattar tiden man ses lite extra mycket. Snart får jag krama om honom igen!

blad.jpg

Jobbar jag med: Förutom mitt halvtidsjobb så har jag ju bloggen som innebär mycket tid och jobb. Denna vecka har jag lagt fokus på att gå igenom bilder som jag fotat men ännu inte redigerat. Jag har mycket bilder jag vill visa er samt kanske göra något mer med, men har helt enkelt inte haft tiden att gå igenom dem. Idag har jag gått igenom några, till exempel den vackra bilden ovan. 

Dessutom är det mycket mail som ska skrivas och såklart blogginlägg. Imorgon ska vi träffas med Jennifer, Malin och Kugge för att ha en riktigt kreativ kväll och få ordning på allt nu när hösten börjat. Det ser jag fram emot! Känns alltid som om jag kommer hem med nya idéer när jag umgåtts med dessa tjejer. 

Vill jag ge en extra kram åt: Mina föräldrar, Cessi och Laban. För att de alltid ställer upp, finns där, lyssnar och pratar. Sprider glädje och bara är helt underbara. <3 

Nu ska jag iväg och cykla innan jag och Maria ska laga middag ihop. Jag önskar just dig en fin tisdag kväll, hörs imorgon!