KANSKE ÅRETS SISTA HELG I SKÄRGÅRDEN?

vaskaingahamn.jpg
vaskahamn.jpg

Hej på er och trevlig fredag kväll! Vad gör ni idag? Jag har varit på konferens med jobbet i några dagar och har nu fått ta helg för några timmar sedan. Så skönt! Direkt efter konferensen packade jag min väska och åkte mot Ingå där Pappa hämtade upp mig och så körde vi med båten till landet. Det känns så skönt att vara här. Vill verkligen få ut allt av denna helg, speciellt då jag inte vet om det till och med kan bli säsongens sista helg på landet. 

Jag kollade nämligen häromdagen i min kalender och jag har rätt mycket program på helgerna framöver så det kan hända att jag inte kommer hinna ut hit något mer i år. Sorgligt men sant. Samtidigt har allt ju sin tid och jag har verkligen hunnit njuta så många dagar här ute på landet under denna sommar. Nu ska vi äta middag och så blir det bastu och bad. Hoppas ni får en supermysig kväll, kram!