ALDRIG MERA HUVUDVÄRK I ONÖDAN

corinneglasogon.jpg

Nu har det gått ett halvår sedan jag tog ett av mina bästa beslut, att verkligen försöka hitta ett par glasögon jag trivs i och framförallt börja använda dem. 

Från att ha använt mina glasögon kanske en till två gånger i veckan och istället gått omkring med onödig huvudvärk har jag nu senaste halvåret använt mina glasögon nästan dagligen. Nuförtiden sitter jag nästan aldrig och jobbar eller läser utan mina glasögon. Dessutom försöker jag också  använda dem ofta på min fritid. Tack vare att jag äntligen tagit tag i mig själv så har jag blivit av med den onödiga huvudvärken. 

I början var det ovant att använda glasögon och framförallt att se sig själv i dem. Jag ville lätt ta av mig dem när jag skulle träffa folk men nu efter ett halvår har jag vant mig och känner mig precis lika fin med dem än utan. Jag behövde helt enkelt tid att vänja mig. Det jag fortfarande har lite svårt för är att vara med på bild med glasögonen på men jag jobbar på det, sakta men säkert. 

corinneglasogon.jpg

En uppmaning till dig med huvudvärk: Ta tag i problemet!

Därför vill jag uppmana just dig som läser att ta tag i problemet, om du ofta går omkring med huvudvärk. Ofta, tyvärr inte alltid, men oftast finns det ett hjälpmedel, så som i mitt fall glasögon! Jag lovar dig det är såååå mycket mer värt det att använda glasögon än att välja huvudvärken. 

Jag kan inte förstå att jag i nästan tio års tid har valt huvudvärk och svårigheter med att se och läsa, framför att bara ta tag i saken och skaffa mig ett par riktigt bra glasögon som jag trivs i. Man kan minst sagt säga att för dumt huvud får kroppen lida. Tur att man i detta fall kan säga att jag blivit smartare! ;)

Alla foton i detta inlägg är fotade av duktiga Rebecka Hägert.