ETT FÖRSÖK TILL ATT FÖRLÄNGA HELGEN

helsingforsgatuskylt.jpg

Hej kära ni och hej Helsingfors! Hur har veckan börjat? Min har börjat bra men väldigt tidigt. Fick vakna upp bredvid Laban vilket alltid gör mig lite extra glad. Vi försöker hitta ett sätt att förlänga helgen på och provar just nu ett koncept där jag åker till Finland först tidigt på måndag morgon istället för att sent på söndag kväll. På det viset blir det att vi får en hel helg tillsammans och får börja veckan ihop. 

Därför ringde klockan redan 4.30 idag vilket ju är ruskigt tidigt, speciellt om man är en morgontrött person som jag. Jag är tvungen att åka så tidigt i och med att jag tappar en timme på grund av tidsskillnaden. Så skönt när jag åker till Sverige men jobbigare åt andra hållet. Vid nio landade jag sedan på Helsingfors-Vanda flygfält och åkte direkt till jobbet. Jag känner mig ändå rätt pigg och har gjort det hela dagen så hittills känns det som en bra lösning. Får se vad jag tycker en mörk vinterdag haha. 

kaffesegelbat.jpg

Efter en rätt så lugn men trevlig arbetsdag låste jag upp min lägenhet och släppte ner väskorna på golvet. Det är alltid något extra med att komma hem efter många veckor borta. Att få vattna blommorna i lugn och ro, koka kaffe och bara pyssla runt lite. Samtidigt känns det inte som jag varit på resa eftersom Stockholm också känns som ett hem. Svårt att förklara men ni kanske förstår. 

På eftermiddagen möttes vi upp med Jennifer för häng och bloggjobb. Det blev en riktig spontanträff vilket var perfekt för just denna måndag. Har saknat Jennifer. Just nu sitter vi med varsin dator och låter tangenterna smattra. Efter ett tag ska vi laga middag, blir getostsallad med havrebröd och färskost. Mums. 

I veckan blir det "vanligt" jobb varvat med bloggjobb. Så ska jag träffa en massa saknade vänner. Känner på mig att det här blir en bra vecka. Nu ska jag ta tag i min långa to-do lista. Känns nästan lite skönt att det inte är toppen väder utomhus så kan man med gott samvete sitta inomhus och jobba. Tänk så bortskämd med vädret man blivit. Någon som känner likadant? Kram!<3