FYRA FUNDERINGAR JAG HAR IDAG

corinnesommar.jpg

Hej och glad fredag! Hoppas ni haft en fin dag hittills. Jag och Laban har haft en riktig fixardag och har pysslat på med tvätt och annat som bör fixas. Skönt att få lite saker gjort. Idag har jag gått och funderat på lite olika grejer och tänkte dela med mig av några av dem till er! 

  • Hur tudelad jag känner mig angående denna värme vi har just nu. En del av mig vill njuta fullt ut av det fina vädret eftersom det är så ovanligt att det är så varmt samtidigt som en annan del av mig också förstår att det är bra att göra annat än bara ligga i solen. Samtidigt funderar jag även på att fastän dessa varma veckor är så härliga så är det samtidigt ett tecken på att något är väldigt fel. Så här varmt borde det egentligen inte vara. Någon som tänker i samma banor?
     
  • Hur viktigt det är att ha ett hem man trivs i. Att lägga ner tid och energi på att sätta upp tavlor, fixa till detaljer man stör sig på och göra det allmänt hemtrevligt. 
     
  • Hur mycket min klädstil ändrats under de senaste tio åren. Det jag förut tyckte var snyggt kan vara sådant jag absolut inte skulle sätta på mig i dagens läge och tvärtom. Just nu pågår det ett rätt stor klädförändring i min garderob där jag försöker sälja och skänka bort alla kläder jag inte längre använder och istället köpa nya kläder som jag hellre använder. Försöker tänka på att hitta några enstaka plagg som jag verkligen gillar än att köpa en massa plagg som jag bara skulle använda någongång. Någon annan som också bytt ut halva garderoben när ni blivit äldre?
     
  • Hur galet det är att man innan semestern tänkte att man skulle hinna göra SÅ mycket olika grejer och ju mer tiden går märker jag att vi inte kommer hinna ens hälften, haha. Ingen fara egentligen men lite roligt är det ju att man alltid har tusen olika idéer som man egentligen skulle behöva ett helt år till att förverkliga. 

Nu är det så varmt hemma hos oss så vi ska iväg och ta ett dopp. Hoppas ni får en toppenfin kväll, kram!