SOMMARDAGAR GENOM MIN MOBIL

corinneriga.jpg

Idag tänkte jag att vi skulle kolla lite tillbaka i tiden och kika på vad jag gjorde under veckan som vi lämnade bakom oss i söndags. Jag har försökt ta bilder med mobilen från olika tillfällen för att visa er lite vad jag hållit på med. Detta inlägg hade jag egentligen tänkt att skriva redan i måndags men det har varit full rulle som vanligt så därav ett lite senare inlägg. Hoppas ni har förståelse för det! <3

corinneriga.jpg
corinneriga.JPG

I början av förra veckan var vi i Riga med Veronica. Där strosade vi mest runt, åt fint, pratade och kollade på vackra byggnader. Väldigt trevlig resa som jag tänkte berätta mer om senare i veckan! Därför sparar vi lite på bilder i detta inlägg hehe. 

linncorinne.jpg
frissa.jpg

När jag kom hem från Riga mötte jag upp Linn på några koppar kaffe vid havet. Denna dag minns jag att det var så fruktansvärt varmt så det kändes nästan omöjligt att vara hemma eller mitt inne i stan. Vid havet däremot fläktade det härligt.

I veckan har jag även klippt bort alla slitna toppar, vilket verkligen behövdes. Jag har inte slingat mitt hår på fyra månader men det har blivit riktigt blont nu under sommaren. Min plan är att låta håret vila i några månader till, eftersom jag tycker att det är rätt fint nu när de är mörkblont i botten och ljust i längderna, så ser ingen idé i att färga det för tillfället. På tal om mitt hår, i frågestund fick jag en fråga angående det som jag tänkte svara på i morgon så håll utkik!

kaffestrand.jpg

Under veckans gång har det blivit mycket häng vid havet med vänner. Så härligt att bara sätta sig vid havet, plocka fram lite picknick mat och njuta av livet. En dag blev det lunch vid havet med Linnea och en annan dag en härlig kaffestund med Maria. Ibland kan enkelt bara vara så rätt.

frukost.jpg

En morgon mötte jag upp Cessi för en frukost, även den vid havet. Jag mår så himla bra när jag umgås med Cessi. Känns verkligen som vi kan prata om allt och att vi förstår varandra så väl i många frågor. Dessutom har vi båda pojkvänner som jobbar väldigt mycket så vi peppar varandra vid tyngre tider när pojkvännerna är inne i en mer intensiv arbetsperiod och inte har supermycket tid att ägna åt oss och våra funderingar.

corinnedaniela.jpg
drinkar.jpg

Det blev även en del häng med bruden till vänster under veckans gång. Både under en kväll som vi satt på en restaurang och pratade samt när det var dags för Danielas årliga sommarolympiad. Jag har tidigare år alltid haft något annat men i år kunde jag äntligen delta och det visade sig vara en riktigt rolig tradition hon hållit igång nu i några år.

cykel.jpg
sallad.jpg

Jag passade även på att hämta min fina cykel från mina föräldrar vilket resulterade i rätt många kilometer cykel under veckans gång. Så skönt att bara låta benen rulla samtidigt som det fläktar härligt med vinddraget. Blev bland annat en cykeltur till Fammo där hon bjöd på en god sallad till lunch. Cykel måste ju vara ett av de bästa sätten att ta sig framåt på! 

svarto.jpg
svarto.jpg

Det blev även några dagar ute i skärgården, både ute på landet och hos mina kusiner. Så kul att vara ute i skärgården, laga god mat, bada bastu och umgås.  

Det var lite inblickar i mina senaste dagar. Mycket kompistid och häng vid havet som ni märker. Några veckor kvar på semestern ännu, såååå skönt. Ikväll blir det ännu en kväll vid havet med några vänner, perfekt koncept som alltid funkar. Önskar dig en fin kväll, kram <3