FEM FRÅGOR - FEM SVAR

Ni har verkligen varit helt fantastiska i bloggens första frågestund! Har fått så många intressanta frågor och idag tänkte jag svara på ytterligare fem av dem. Om du missat frågestunden men har någon fråga åt mig får du självklart ställa din fråga antingen i detta inlägg eller i frågestundens inlägg som du hittar HÄR. Redo för frågor & svar? Då kör vi!

CorinneValletta.jpg
 • När får du inspiration till att skriva annat utanför bloggen?
  Svaret på denna är enkelt för det är alltid på kvällarna precis innan jag ska släcka lampan. Då är det som att min hjärna vill rensa tankarna och jag tar fram min skrivbok och bara låter tankarna flöda och pennan gå. Känns verkligen så skönt att bara skriva utan att bry mig varken om vad det står, hur det ser ut eller hur texten är uppbygd. Sedan somnar jag gott när inga tankar behöver snurra längre för att jag redan skrivit ner dem. 
   
 • Vilket land utanför Norden skulle du helst vilja bo i? 
  Svår fråga! Finns ju så många intressanta länder därute, men om jag måste välja så skulle det nog vara Österrike, i och med att jag drömmer om att bo i Innsbruck vilket jag skrivit om i mitt inlägg Drömmen om Innsbruck
corinneosterrike.jpg
 • Hur lättsårad/Lättkränkt är du? 
  Jag grubblade länge på denna fråga, för den är svår. Jag skulle säga att jag är lättsårad om jag tycker någon person beter sig illa, framförallt om den skämtar eller trycker på såna punkter som den vet är ömma. Däremot är jag rätt bra på att skaka av mig onödiga kommentarer om jag märker att en person slänger ut sig något som egentligen inte är riktat mot mig. 

  Jag skulle inte säga att jag är så lättkränkt dock blir jag riktigt förbannad när det gäller en del ämnen bland annat om någon hackar på kvinnors rättigheter och jämställdhet, pratar skit om en för att man pratar svenska osv. Summa summarum skulle jag inte säga att jag är väldigt lättsårad / lättkränkt men inte heller den som aldrig blir det. Beror nog på situation och framförallt vem jag umgås med. 
   
 • Vad är du rädd för? 
  Jag försöker intala mig själv om att jag inte är rädd för mycket men egentligen är jag nog det. Min största rädsla är att jag förlorar någon jag tycker om, kan ibland drömma mardrömmar om att någon i min närhet dör vilket är sjukt jobbigt. Sedan är jag även rädd för att gå ensam i mörkret samt för ormar. 
   
 • Vilka är dina absoluta favoritprodukter när det kommer till smink? ;)
  Mina absoluta favoritprodukter är Lumenes CC-cream och Clarins vattenfasta ögonpenna. Dessa två är verkligen mina absoluta favoriter och har varit det så länge jag kan minnas. 

  Det var fem frågor och fem svar! Har du missat tidigare svar från bloggens frågestund? Dessa frågor har jag redan svarat på, tryck på frågan för att ta dig till inlägget! Hur önskar jag att mitt liv ser ut om 10 år? Vilket är mitt egna favoritrecept?