DET FINNS SÅ MYCKET JAG VILL SKRIVA OM

Apelsinjuice & dator.jpg

I och med den lugnare takten som varit under den senaste månaden har lusten att skriva bara vuxit och vuxit. Jag älskar verkligen att skriva och att få vara kreativ på bloggen. Det märks extra tydligt nu när jag inte gjort det lika ofta som jag brukar. 

För tillfället har jag så mycket jag vill skriva om att jag inte ens vet vart jag ska börja. Jag vill skriva om kärlek och om stora känslor. Om svåra känslor och saker jag grubblar på. Jag vill skriva om att tycka om sig själv och att vara modig. 

corinnealbertina.jpg

Jag vill skriva om fantastiska plaster jag besökt, restauranger jag rekommenderar och händelser jag varit med om. Jag vill skriva om självutveckling och förändringar man kan göra för en ännu bättre vardag. Jag vill visa er en massa fina bilder från sommaren och matrecept som skapats. Jag vill skriva öppet, ärligt, utvecklande, fundersamt och glatt.

Det finns så mycket jag vill skriva om och jag vet knappt vart jag ska börja. Men jag har för en gångs skull kommit fram till en ordentlig plan angående bloggen vilket känns skönt. Det är något jag känt att jag behöver göra för min egen skull men också för att det ska bli en fin variation mellan de olika kategorierna. Framförallt för att jag vill att inläggen ska vara genomtänkta och härliga att läsa.

gabrielle-cole-701889-unsplash.jpg

Det finns så mycket jag vill skriva om och jag hoppas att just du vill fortsätta läsa. Jag vill avslutande tacka för varenda gång du trycker på det lilla hjärtat längst ner på ett inlägg för att visa att du gillar det du läste. Jag vill tacka för alla fina kommentarer, alla gillningar på Facebook och snälla ord. Jag hoppas just du förstår hur mycket motivation och glädje dessa handlingar ger mig. Tack för att just du kikar in och läser här på min blogg! <3