SOMMARENS NYA HEADER

corinnetallinn.jpg

Jag försöker att med jämna mellanrum uppdatera bloggens header för att bloggen ska kännas fräsch och uppdaterad. Under de senaste dagarna har jag velat fram och tillbaka mellan några olika bilder och inte kunnat bestämma mig. Det är ju ändå rätt många gånger per dag man ser denna bild så det är nästan ett krav att man gillar bilden annars kommer i varje fall jag börja störa mig på den inom en kort tid. 

Idag var vi på en dagsresa till Tallinn och plötsligt får Laban en idé om att vi ska prova ta en ny bild istället för att jag ska hålla på och vela mellan de jag redan har. Sagt och gjort och några minuter och instruktioner senare kände jag att yes, nu har vi det. Jag ville hålla samma tema som på den tidigare men bara köra en somrigare variant och jag tycker denna checkar av båda punkterna. Därmed kan jag nu presentera bloggens nya header! Vad tycker du?