FYRA SVENSKA LÅTAR SOM FÖRGYLLER MINA DAGAR

corinnejuni.jpg
kaffe-2.jpg

Hej och hälsningar från ett somrigt Stockholm. Var inte alls beredd på att det skulle vara såpass varmt som det är så blev så svettig när jag gick med mina väskor hem till Laban. Jag klagar dock inte utan är bara så nöjd. Tänk om denna sommar fortsätter leverera på detta vis? Så underbart ju. 

När jag skriver detta sitter jag envist ute på balkongen trots att man knappt ser skärmen eftersom det är så ljust. Har precis kokat en kopp kaffe och i högtalarna spelas mina favoritlåtar just nu. Eftersom jag befinner mig i Sverige tänkte jag kicka igång helgen med att dela med mig av mina fyra svenska favoritlåtar just nu. Som ni vet älskar jag musik och har tidigare också tipsat om mina favoritlåtar, senast i våras när jag skrev om fyra låtar som spelas i mina lurar just nu. Nu till låtarna!

*** Det verkar som att man inte kan se vilka låtar jag lagt upp från en mobil, så här är länkarna till dem också! Tarequito & Sofia Haglund - Hur kan vi , Linnea Henriksson - Tänker på dig , Linnea Henriksson - Vadå , Petter & Madi Banja - Toppen av ett berg. ***

Där har ni dem, speciellt låten "Hur Kan vi" har jag spelat minst 10 gånger per dag senaste veckorna. Förstår inte hur jag inte tröttnar men det är verkligen så bra! Kan varenda ord och sjunger med varje gång haha. Alla låtar här är ju kanske inte av det nyaste slaget men hoppas ändå att det är nya låtar för någon av er som läser. 

I övrigt är det mycket Linnea Henrikssons låtar som spelas och så såklart Petter. Har jag någonsin berättat att en av mina stora musikdrömmar är att se Petter live? Det hade varit så häftigt, har lyssnat på hans musik sedan jag var ung. Som alltid är jag nyfiken på ny musik och hoppas att någon av er sitter och lurar på några riktiga superlåtar som jag inte får missa. Dela gärna med dig i kommentarsfältet! Ha en fantastisk fredag <3