TILL STOCKHOLM FÖR ATT GÅ PÅ INFLYTTNINGSFEST OCH BLOGGEVENT

stockholmkvall.jpg

Hej på er! Jag sitter för tillfället i en hytt påväg till Stockholm tillsammans med min goda vän och bloggkollega Jennifer. Just nu sitter vi och jobbar men innan passade vi på att uppdatera varandra om vad som hänt under den senaste tiden och såklart kom vi in på djupa diskussioner om kärlek, stora val i livet och om vad som är rätt och fel. Älskar djupa diskussioner, känns som att man alltid lär sig något nytt antingen om personen eller livet i sig. 

stockholmkvallcorinne.jpg

I och med att jag är på resande fot igen så blev det en rätt så kort vända hemma i Helsingfors. Dock gör det ingenting för Stockholm börjar mer och mer kännas som någon form av hem för mig, vilket innebär att jag kan slappna av där precis lika bra som hemma i Helsingfors. 

Jag kommer stanna i Stockholm fram till början av nästa vecka och planerna för denna vistelse är bland annat ett bloggevent och en inflyttningsfest. Dessutom ska jag passa på att träffa några av mina vänner som bor i Stockholm.

Det gläder mig verkligen att jag har så mycket vänner kvar i Sverige och speciellt i Stockholm i och med att Laban bor där och att jag nuförtiden spenderar mycket tid i staden. Nu ska vi göra oss redo för middag, kram på er! 

sommarstockholm6maj.jpg