LIVET PÅ LANDET NÄR DET ÄR SOM BÄST

fisknät-2.jpg

Hej på er! Jag är tillbaka hemma i Helsingfors efter en fantastisk helg på landet. Jag kom hem för någon timme sedan och så drog jag direkt iväg och mötte upp några vänner för en spontan middag. Så härligt att mötas upp och äta ihop. 

matlunch.jpg

Tillbaka till livet på landet. Vår helg har varit, så som Mark Levengood brukar säga, alldeles ljuvlig. Vi har haft världens sommarväder, strålande solsken och kring 25 grader. Vi har paddlat, ätit underbar sommarmat, solat på klipporna, spelat spel och hälsat på mina morföräldrar. Vi har också badat bastu och jag badade inte bara en utan två gånger! 

Det tog riktigt emot att åka hem och lämna landet efter så fina dagar. Denna helg var verkligen ett praktexempel på livet på landet när det är som bäst. Det fanns verkligen ingenting att klaga på. Det råkade sig även att hela min familj var på landet, vilket är ovanligt. Dessutom hade jag ju med mig Linn, som alltid bidrar med glädje och roliga historier. Bara Laban som fattades men vi har inplanerat en vecka på landet under sommaren så det ser jag fram emot. 

sallad.jpg
salladochmat.jpg

Det ni ser på bilderna i detta inlägg är dagens lunch. Visst ser det gott ut? Sommarmat är min absoluta favoritmat. Nu ska jag avsluta och istället börja packa inför en kort resa som jag ska på. Mer om det får ni veta imorgon, kram på er!

Ps. Kom ihåg att trycka på det lilla hjärtat längst ner på de inlägg du tycker om, hjälper mig enormt mycket att veta vad ni gillar lite extra. <3

fruktefterrätt.jpg