EN STOR DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE

Corinneskrattar.jpg

Så länge jag kan minnas har jag lyssnat på hans musik. Lärt mig låt efter låt utantill. Sjungit med i varje ord. Spelat hans låtar när jag varit glad, ledsen, arg, besviken, lycklig, sårad och nervös. Alltid drömt om att en dag få stå på en fylld arena och få uppleva en av hans konsertet. Alltid trott att det nästan är omöjligt. Varför skulle han komma till Norden och spela?

Så släpps plötsligt biljetter till en spelning i Stockholm och jag får inte tag på någon biljett innan de tar slut. Besviket konstaterar jag att jag kanske aldrig kommer få se honom live. Att jag får vara glad för att jag kan uppleva hans musik på annat sätt. 

Så plötsligt en dag för några dagar sedan ser jag att en kompis skrivit på sin Facebook " Säljer två biljetter till konserten på måndag." Jag får panik, skriver fort som tusan och frågar om biljetterna finns kvar. Fem minuter senare har en stor dröm gått i uppfyllelse när jag står där med biljetterna i handen. Om fyra dagar ska jag se ingen mindre än Eminem live på Friends Arena i Stockholm. Gissa om jag längtar?!