EN FRÅGA JAG OFTA STÄLLER MIG

corinnetraning.jpg

Det finns en fråga som jag ofta ställer mig själv. Den handlar om idrott och allt jag lärt mig under mina år med träning och hela skidåkningslivet. I flera års tid omringade jag mig av idrott och allt vad det innebar. Jag tränade med fantastiskt duktiga elitidrottare och tränare. Träffade mentaltränare, fystränare, fysioterapeuter, massörer, teknik-kunniga, tyngdlyftare osv. Kunskapen runtomkring mig var enorm. 

När jag tycker något är intressant suger jag åt mig informationen som en svamp. Jag hade en fystränare vid namn Lars som var så fantastiskt duktig på träning och speciellt balans inom träning. Han lärde mig mycket, framförallt hur man kan bli stark och snabb utan att vara osmart. Hur man hittade balans.

corinnetraning.jpg
tarnaby.jpg

Nu har det snart gått två år sedan jag lämnade hela idrottscirkusen. I början behövde jag en paus, att få prata om något annat än idrott och hur du tränar optimalt. Få diskutera andra saker än återhämtning och resultat. Nu under den senaste tiden börjar jag dock längta tillbaka men på ett annat sätt.

Jag skulle vilja göra något av allt det jag lärt mig, av all den kunskap om idrott som jag har. Men jag vet inte vad. Så jag ställer mig ofta frågan hur jag kan använda mig av min kunskap och hur jag kan sprida den till de som vill höra. Jag tror absolut inte att jag vet och kan allt, men jag tror att jag kan ha kunskap som ändå är till nytta. Nu är bara frågan vad jag ska göra av den.