DET GÅR BRA NU

skog.jpg

Ibland är det extra lätt att konstatera att det går bra nu. Så kan man beskriva mina dagar för tillfället, för det kunde verkligen inte vara bättre. Vi befinner oss vid en vacker plats i Sverige cirka tre timmar från Stockholm tillsammans med Labans familj. Här går man omkring i bekväma kläder, utan smink och bara njuter. 

corinnelaban.jpg
corinnelaban.jpg

Under de senaste dagarna har vi sovit ut ordentligt, ätit god mat ute på terassen och lyssnat på trädens sus under varsin filt och pratat i flera timmar. Vi har åkt omkring i området och kollat in små butiker. Igår besökte vi bland annat ett café som var i kombination med en inredningsbutik som hade massor med fina saker. Blev nästan snurrig för att det fanns så mycket att kolla på. 

skogcorinne.jpg
skogcorinne.jpg

Vi har också gått långa promenader längs med vattnet bland stora gröna träd. Jag gillar verkligen att gå på långa promenader. Ibland vill man prata i massor, men samtidigt känns det lika bra att bara gå tyst och låta tankarna skena iväg en stund.

Det tycker jag väldigt mycket om med mitt och Labans förhållande, att det aldrig är något negativt eller obekvämt om det blir tyst utan att det är lika bekvämt som att babbla på. Oftast pratar vi mycket men ibland kan det vara skönt att gå i tystnad. Jag tror det är viktigt, att man också kan vara tyst tillsammans utan att känna att det är något fel med det.

corinnefjallen.jpg

Idag är planen att gå ut på en promenad och köra lite rörlighetsträning. Därefter tänkte vi åka in till ett café som har helt fantastiska crepes, längtar redan haha. Som ni märker är det verkligen semestertakt på gång. Ibland är det riktigt nyttigt att åka iväg från storstaden och bara vara. Hoppas ni får en fin dag, kram!