HUR ÖNSKAR JAG ATT MITT LIV SER UT OM 10 ÅR?

corinneekenas.jpg

I frågestunden som jag hade för några dagar sedan fick jag så många intressanta frågor och jag tänkte att jag tar vissa i enskilda inlägg istället för att köra ett långt. Hoppas ni gillar det upplägget! En fråga som jag fick var Hur önskar du att ditt liv ser ut om 10 år?

För det första måste jag erkänna att jag knappt tänkt på hur jag vill att mitt liv ser ut om 10 år. På något vis har det känts så långt bort men nu när jag fick frågan så var det många intressanta tankar som dök upp. Jag ska försöka summera ihop dem på något begripligt sätt. Ska bli kul att läsa detta också lite senare och se om mina tankar ändrats och speciellt att se om 10 år hur mycket som blev så som jag önskade. 

corinneekenas.jpg

Om 10 år hoppas jag att...

... Jag fortfarande är tillsammans med Laban och vi lever ett lyckligt liv tillsammans. Kanske har vi en familj och bor antingen i en stor lägenhet eller i ett hus. För mig har det egentligen ingen skillnad vad för typ av boende, bara vi trivs där och att det känns som hem. Det viktigaste är att man kan komma hem och känna sig trygg och väl till mods. 

... Att jag är egenföretagare och jobbar med det jag brinner mest för: Hälsa, välmående och en bättre vardag. Jag hoppas jag håller föreläsningar och kurser och framförallt har ett väldigt socialt jobb där jag känner att jag gör skillnad. Jag hoppas också att jag kan ta med mig jobbet så att jag inte är fast någonstans. 

... Jag vaknar frisk varje morgon och känner mig trygg och tillfreds. Att jag skrattar mycket, är omringad av fina och ärliga människor och att mitt liv har mycket glädje i sig. 

gummistovlarlande.jpg

... Att vi har en sommarstuga vid havet dit vi kan åka ut och varva ner. Dit man kan ta med vänner och familj och dit man kan åka ut ofta. Jag skulle gärna ha ett ställe som var max 2-3 timmar bort så att det aldrig känns som ett hinder att åka iväg. 

... Att jag har en vardag som jag trivs i. Just nu känns det som att jag vill ha en väldigt mångsidig vardag, där ingen dag är sig lik. Ska bli intressant att se om jag vill det även i framtiden och framförallt hur livet kommer se ut om 10 år. Jag har aldrig varit mycket för vanliga vardagsrutiner så det ska framförallt bli intressant och se om jag känner likadant över det om 10 år. 

Som ni märker kunde jag fortsätta hur länge som helst men jag kanske pausar här. Spännande att se hur livet kommer se ut. Speciellt om vardagen kommer vara så som jag tänker mig eller om det kommer vara helt olika. Tack för den intressanta frågan, fick många tankar att snurra hos mig! <3