SJUNGER IN MIN SEMESTERFEELING

stubbe.jpg

Hej på er! Den här veckan är min första sådär riktigt ordentliga semestervecka. Jag har haft ledigt från jobbet redan ett tag men hade ännu några skoluppgifter kvar som jag jobbat (eller nåja, skjutit upp) till sista dagen. Dessutom har jag lagt ner mycket tid på olika bloggrelaterade jobb. 

I fredags lämnade jag in min sista skoluppgift och kan därmed glatt konstatera att jag är klar med mitt första år på Arcada! Innan har jag inte riktigt kunnat njuta av semestern sådär fullt ut för att jag vetat att jag har skoluppgifter kvar men sedan i fredags har jag verkligen börjat känna av att jag har semester sådär riktigt på riktigt.

corinnesemester.jpg

Sedan i fredags har jag tillåtit mig själv att bara ta det lugnt och umgås med nära och kära. Jag har tvättat undan allt så tvättkorgen är tom. Jag har packat i lugn och ro flera dagar i förväg, vilket typ aldrig händer annars. Jag har sovit långa nätter, kollat på serier, tränat, fotat, ja bara gjort det som känts bra. 

När jag mår bra, då sjunger jag mycket när jag är ensam hemma. Jag lägger på några bra låtar och bara kör. Det är så himla härligt. I veckan har jag inte gjort annat än sjungit när jag varit hemma, så härligt. Inga grannar har klagat så vi får hoppas att de antingen uppskattar min sång, eller inte hör den haha. 

Jag kan inte ens förklara hur gott denna semester gör åt mig. Det märks i hela min kropp hur bra det gör att få ta det lugnt efter ett hektiskt år. I början var det riktigt svårt att slappna av. Det känns så konstigt att inte ha en massa måsten, men nu börjar jag komma in i semesterfeeling och det hörni, det känns riktigt härligt. I morgon ska jag förresten göra något som gör mig lite nervös så se till att kika in här i morgon, kram!