YRVAKEN OCH GLAD

corinnesolglasogon.jpg
corinnesolglasogon.jpg

Hej från en glad tjej! Idag försov jag mig totalt, kanske för att jag sov i egen säng och sov så gott? Jag vet inte, men sov gjorde jag i varje fall haha. I paniken vaknade jag sedan av att Cessi smsade "Jag går hemifrån nu" och jag flög upp ur sängen. Tio minuter senare mötte jag upp bästis på nyöppnade Green Hippo Café. Vad vi tyckte om caféet berättar jag mer om imorgon.

Efter en fin frukost skötte jag bort lite ärenden och därefter möttes vi upp igen och satte oss och jobbade. Det är så himla kul att ha så mycket tid att lägga på bloggen just nu. Dock har jag en skoluppgift som knackar på dörren så den borde jag också ta tag i och inte bara jobba, men det är svårt när bloggjobbet är så mycket roligare. 

Senare på eftermiddagen cyklade jag hem till Fammo och fikade en stund och så åkte vi till landet med mina föräldrar. Nu sitter jag här på vår soffa och ska strax äta middag. Ville bara kika in och berätta om min fina dag och önska er en underbar kväll. Hörs imorgon! Kramis