EN VECKA I STOCKHOLM

farggrannahus.jpg

Som ni kanske hängt med kom jag till Stockholm i fredags. Tanken var att åka hem idag, men det har strulat till sig lite med en grej så måste jag bli kvar här lite till. Måste erkänna att det känns trist eftersom jag hade inplanerat väldigt roligt program ikväll i Helsingfors, men ibland blir inte saker som man tänkt sig. 

Nåväl, istället för att sura försöker jag göra det bästa av det och jobba undan grejer jag tänkt få gjort för att sedan kunna slappna av och njuta fullt ut av dagarna när jag är hemma i Helsingfors igen. Dessutom är ju Stockholm absolut ingen tokig stad att fastna i några dagar extra. Men hur har de senaste dagarna varit egentligen? Tänkte att vi skulle kika närmare på en del saker jag gjort. 

Detta är vad jag menar med att jag gillar städer som är lite mer färggranna, som jag skrev mer om i mitt inlägg om  Bryssel . Dessa hus ger mig en "wow här vill jag bo känsla". Så fina. 

Detta är vad jag menar med att jag gillar städer som är lite mer färggranna, som jag skrev mer om i mitt inlägg om Bryssel. Dessa hus ger mig en "wow här vill jag bo känsla". Så fina. 

Stockholm har levererat än en gång. Jag har haft nästan överraskande fullt upp och fått riktigt påminna mig själv om att också reservera in tid där jag inte gör så mycket och framförallt vilar. Det är ju som lite tanken med semester, att både ha kul men också vila. En balans av de båda helt enkelt. Dock ett väldigt positiv sak att måsta påminna sig själv om!

frukost.jpg
sommar.jpg

Under dessa dagar har jag hängt mycket med mina vänner som bor i Stockholm vilket har varit guldvärt. Så skönt att kunna umgås i lugn och ro, promenera på Stockholms vackra gator, laga middag och hänga i soffan. Vardagligt häng helt enkelt. Bilderna ovan är från en fantastisk frukost på Linneas balkong. Klassiska bananpannkakor med jordgubbar och banan blir aldrig fel. 

karlbergsslott.jpg

Jag har också varit på en rolig inflyttningsfest som mina två goda vänner höll i. De har precis köpt en lägenhet i Stockholm med världens vackraste utsikt. Denna bild är tagen från balkongen från deras sovrum, hade inte tackat nej till att vakna och somna till denna utsikt varje dag. 

blommor.jpg
malincarlota.jpg

Under hela tiden jag varit i Stockholm har det varit helt galet varmt. På söndagen möttes vi upp med Malin och vår spanska kompis Carlota, som var och hälsade på Malin här i Stockholm, för att äta brunch på restaurang Piren. Så skönt att sitta nere vid havet men trots det var det supervarmt. Ett härligt sätt att spendera en söndag på. 

jenniferemma.jpg
jenniferemma.jpg

Igår mötte jag upp Jennifer och hennes kompis Emma för att gå på ett event som Wowanders bjudit in till. Emma och Jennifer kom matchande med varsin Adidas ryggsäck som vi skrattade gott till. Så söta tjejer båda två som får en att skratta till hela tiden. Eventet var också riktigt kul och Wowanders verkar ha något bra på gång med sin nyutvecklade reseapp. 

wowandersevent.jpg
wowandersevent.jpg

Efter eventet vandrade jag ännu hem till Lina för lite soffhäng innan det var dags för mig att gå hemåt. Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen och jobbat hela eftermiddagen. Det är verkligen helt galet hur mycket tid denna blogg tar. Tur att det är så himla värt det <3 Nu ska jag slänga ihop en enkel middag åt mig, hörs imorgon!