BARÖSUNDSPREMIÄR OCH VIKTIGA MÖTEN

mow-2.jpg
mow.jpg

Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag. Idag har jag fått vakna upp med Ellen som sov hemma hos mig inatt. Vi har varit på ett planeringsmöte som delvis involverade en lunch i solen, inte så illa. Lite shopping och mys hann vi också med, så mysigt att ha henne hemma hos mig och hälsa på, hon är så fin min tjej. I övrigt har dagen gått i ett och involverat några möten och ett prov i skolan. 

Ett av mina möten idag var bloggrelaterat för jag har äntligen hittat tiden att börja projektet "Fixa till bloggen" och steg 1 var att anlita Jennifer för att lära mig mer om hennes specialistområde SEO. Hur bra att kunna anlita sina egna vänner? Nu har jag uppdaterat mina kunskaper och kan därmed ta tag i flera viktiga punkter här på bloggen. 

mow.jpg
skog.jpg

Just nu sitter jag i soffan ute på vår sommarstuga som ligger i Barösund. Det är första gången jag är här ute i år och det känns så ljuvligt att äntligen få spendera en helg här, som jag längtat. Med på landet är mina föräldrar samt min fina vän Linn.  

I helgen ska vi bara ta det lugnt, njuta av det ljuvliga landelivet, äta god mat och kanske ska man våga sig på ett dopp i havet? Vi får se haha. Badade ju i Malta men har förstått att de inte räknas. Nu ska jag stänga ner datorn och njuta av en kväll helt utan teknik. Hoppas ni får en fantastisk fredag kväll, kram!