SOL OCH VÄRME KALLAR PÅ MIG

splitkroatien.jpg

Minns ni att jag skrev att Stockholm inte var min enda destination på denna resa? Det är nämligen så att jag äntligen ska åka till sol och värme, närmare bestämt till Malta! Jag har alltid vilja åka dit så det ska bli kul att äntligen få uppleva och lära känna landet. 

Vi blir där i några dagar och har faktiskt inte planerat nästan något vad vi ska göra. Tanken är att istället ta dagarna som de kommer och bara njuta av god mat, sol och värme. Det ska bli så skönt att få stänga av allt för några dagar. Bara ta det lugnt och njuta av livet. Och hörni, imorgon tänkte jag släppa en väldigt fin nyhet, så se till att kika in här! ;) 

Har du några tips på vad man bör besöka på Malta eller något bra café eller restaurang? Dela gärna med dig <3

splitkroatien-4.jpg