EN INSPIRERANDE MORGON PÅ #BOOSTAMIG2018

corinnestockholm.jpg
corinnestockholm-2.jpg

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Idag har jag haft en minst sagt fullspäckad dag som började lite extra roligt med ett bloggevent. Jag har alltid vilja gå på ett bloggevent i Sverige för att se hur det skiljer sig jämfört med de eventen jag gått på i Finland. Till min glädje såg jag att det var dags för årets #boostamig2018 under denna vecka som jag är i Stockholm och jag anmälde intresse direkt. 

Idag var det dags och vid halv nio på morgonen befann jag mig på Berghs School of Communication. Där mötte jag upp Caroline som jag kommit i kontakt med via branschorganisationen Influencers of Sweden som jag är medlem i. Det kändes skönt att ha någon att gå med trots att vi inte kände varandra sedan innan.

boostamig2018.jpg
boostamig2018-3.jpg

Evenemanget höll på fram till klockan 12 och vi fick lyssna på många inspirerande talare så som Isabella Löwengrip samt en av grundarna till märket Indy Beauty. Hela evenemanget kretsade kring Influencers, hela branschen från företags och influencers synpunkt samt hur man bäst tar sig an denna galna bransch. För mig som verkligen har stora ambitioner inom branschen var det intressant att lyssna på vad experterna hade att säga.

Jag fick även bekräftat än en gång vad jag vill göra med mina kanaler, vad som är mina grundpelare. Som exempel kan tas att det är väldigt viktigt för mig att mina kanaler känns äkta och genuina. Att inte jag målar upp någon falsk bild av livet som kan bidra till prestationshets och dåliga tankar om sig själv. Tvärtom vill jag skriva om sådant som många inte vågar prata om och bidra till att sprida positiv energi. 

boostamig2018-4.jpg

Det som jag tycker var väldigt intressant och framförallt bra var att det framkom tydligt att företag börjar allt mer förstå sig på och framförallt se hela potentialen med influencers. Det som var ännu bättre var att det togs upp flera gånger hur viktigt det är att alla influencers, bloggare, instagrammare etc. förstår sitt egna värde och är måna om sitt varumärke. Speciellt Nicole Falciani påpekade detta vilket jag tycker var bra. 

boostamig2018-2.jpg
boostamig2018-5.jpg

Det känns som att man i Sverige kommit betydligt längre med hela branschen jämfört med i Finland. Det var roligt att höra på det som tagit sig långt på vägen och även att märka hur mycket kunskap jag redan har om denna bransch. Det var nämligen fler gånger som jag nickade instämmande än som jag fick en sån "aha" upplevelse. Vid tolv avslutades evenemanget och alla började röra sig vidare mot sitt.

Tycker du som läser att det är intressant att läsa om bloggevent och liknande?