DEN FÖRSTA RIKTIGA SOMMARKVÄLLEN

corinnestockholm.jpg

Igår var jag med om en så fantastisk kväll att det borde vara förbjudet att inte skriva om sådana kvällar så därför tänkte jag direkt börja berätta om kvällen. Efter en bra dag fixade vi oss klara och åkte till Gröna Lund där ett gäng kompisar befann sig. Solen gassade på och det var för varmt för att ha jacka på sig. Vi beställde thaimat och satte oss vid ett bord vid havet. Maten smakade gott och sällskapet var toppen. 

macklemoresthlm.jpg

Vid åtta flyttade hela sällskapet på sig närmare scenen där Macklemore skulle uppträda några minuter senare. Det var fullt med folk och vi hamnade ganska långt bak så jag såg ingenting. Dock gjorde det inget för stämningen var på topp och publiken sjöng med för fulla muggar till låtar som Thrift Shop och These days. Himmelen var klarblå och allt var bara helt perfekt. 

sommarstockholm6maj.jpg

När det började skymma bestämde vi oss för att ta oss tillbaka mot stan. Till vår glädje såg vi att båten mot stan precis skulle åka iväg så vi hoppade på den och fick bevittna en helt magisk solnedgång. Stockholm har aldrig varit så vacker som igår. Lyckokänslorna inom mig bara bubblade. 

sommarstockholmmobil.jpg

När vi var tillbaka på land möttes vi av den gudomliga doften av nybakta kanelbullar. Ni vet när det doftar så gott att det vattnas i munnen? Så gott doftade det.

Inne på bageriet var de i full gång att baka inför följande dag och hela gänget började drömma om en nybakt kanelbulle. Dock tänkte vi ju att det såklart inte går att ordna i och med att de stängt för flera timmar sedan, men en i gänget var så sugen på bullar så hon ropade till personalen och frågade snällt om de möjligtvis fanns en chans att få köpa nybakta bullar.

På något galet sätt tyckte personalen att det absolut inte var något problem att öppna bageriet på nytt och sälja nästan 20 bullar åt oss. Så några minuter senare kunde man se ett glatt gäng vänner stå och mumsa på nybakta kanel & kardemumma bullar samtidigt som alla diskuterade hur sjukt gott det var. En kväll som redan varit underbar blev magisk. <3