DET HÄR DRÖMMER JAG OM

karlek.jpg

För att kicka igång fredagen på bästa sätt tänkte jag berätta om några saker jag drömmer om. Jag gillar verkligen att drömma mig bort, ibland drömmer jag stort och ibland lite mindre. Att sedan kunna jobba för att en dröm ska gå i uppfyllelse känns extra kul. Nedan några saker jag drömmer om just nu. 

Två land jag drömmer om att besöka: Är Nya Zeeland och Portugal. Jag har alltid velat åka till dessa länder men hittills har det inte blivit av. 

En artist jag alltid drömt om att se live är: Eminem. Att se honom uppträda live hade varit en stor dröm som skulle gå i uppfyllelse. Jag har lyssnat på hans musik så länge jag kan minnas och jag tycker han är så grym. Tyvärr besöker han ju inte Norden sådär superofta hehe. 

blommakrukaindiska.jpg

Detta drömmer jag om att jobba med: Det finns inte riktigt något jobb som jag känner att exakt det här vill jag jobba med. En del har ju så, till exempel att de alltid har drömt om att bli läkare eller polis men jag har aldrig riktigt känt så. Däremot har jag flera drömjobb men framförallt har jag drömmar om hur jag vill att det ska kännas när jag jobbar. 

Jag vill jobba med något som är mångsidigt och som gör mig glad. Det ska helst vara inom media och livsstilsrådgivning och drömmen hade varit att det är ett socialt jobb. Jag vill gärna föreläsa och hålla workshops eftersom jag tycker det är så kul. Kreativt vill jag också att det ska vara och framförallt ska det kännas inspirerande. Man kan säga att det finns många drömmar i en större dröm.

kaffe.jpg

Sist men inte minst, hur drömmer jag att en vanlig vardagsmorgon ska se ut? Jag drömmer om att ha dagar som börjar i lugn och ro. Att vakna pigg och peppad på livet. Att ha arbetstider som jag kan bestämma själv och att alltid känna mig inspirerad till att ta tag i dagen och jobba med det jag gör. Det viktigaste är att jag får vakna lycklig och tillfreds och att kunna dela den känslan och dagen med någon jag tycker extra mycket om. 

Det var några saker jag drömmer om just nu. Vad drömmer du om?