ETT SPÄNNANDE PROJEKT

corinneeirastranden.jpg

Som någon av er kanske sett på min Instagram @ccorinnes, så var jag och min kompis Hencka igår på kvällen och höll på med ett hemligt projekt nere vid havet. Vad vi pysslat med tänker jag ännu inte avslöja förrän allt är klart, men jag kan ändå inte hålla mig från att berätta åt er att något är på gång.

Lovar att inte ofta göra såhär, att säga A utan att genast berätta B, men denna gång måste jag för jag vill ändå flagga lite för detta spännande projekt. Projektet är något jag länge tänkt på att göra men inte riktigt vetat hur, eller med vem, men enda sedan jag och Hencka började fota ihop så har jag tänkt på att fråga om han vill göra detta med mig. 

eirastranden.jpg

Igår lyckades vi tajma in världens finaste kväll med en rosa solnedgång och stor fullmåne, hur bra var inte det? Slutresultatet kommer ni få se inom de närmsta veckorna men redan imorgon tänkte jag lägga ut ett kort klipp på min Instagram @ccorinnes, så kika in där imorgon för en kort filmsnutt. 

Jag hoppas ni kommer gilla och bli berörda av det ni ser när det väl publiceras. Lovar att skriva här direkt när jag vet närmare om publiceringsdatum med mera. Kram!