RASTLÖS OCH TAGGAD PÅ STOCKHOLM

stockholmsweden-2.jpg
stockholmsoder.jpg

Godkväll! Det är dags att bege sig ut på äventyr igen. Denna gång ett lite längre sådant, vilket ni vet att gläder mig. Jag har länge upplevt mig lite rastlös, varit sugen på att åka iväg på äventyr och komma bort från det vardagliga. Jag har alltid varit en sådan person som lätt tröttnar på att vara på ett ställe för länge. Trots att det blivit några resor under våren så har mitt behov ändå inte blivit mättat.

Idag åker jag iväg till Stockholm där jag kommer stanna fram till torsdag. Därefter bär det av vidare till annan destination, men det får ni veta mer om inom kort. Det ska bli himla härligt att spendera en vecka i Stockholm, jag har sett fram emot det rätt länge nu. 

sodersthlm.jpg
soder.jpg

Fram tills imorgon eftermiddag är jag på arbetsresa och därefter är jag ledig i helgen. Det ryktas om att vi kanske ska se Macklemore på söndag vilket hade varit så kul! Sedan blir det jobb fram till torsdag. Detta miljöombyte kommer göra så gott för mig och min rastlöshet.

Att alltid ha rest mycket i sitt liv har sina för och nackdelar. Just rastlösheten är en nackdel men samtidigt ser jag det som en fördel eftersom den håller mig aktiv och nyfiken. Jag hoppas jag i framtiden kan hålla kvar en sådan livssituation och livsstil som möjliggör att jag kan byta miljö om jag känner ett behov för det.

Nu ska jag iväg och äta middag med mina kollegor. Hörs imorgon, kram!