BLOGGENS FÖRSTA FRÅGESTUND

corinnestureplan-2.jpg
corinnestureplan.jpg

Idag kära vänner tänkte jag gå rejält utanför min bekvämlighetszon och välkomna er till bloggens absolut första frågestund! Jag har länge tänkt på att ha en frågestund på bloggen men det har gjort mig så nervös. Den största frågan jag ställt mig är: Tänk om ingen ställer någon fråga? Nu har jag dock rådfrågat med både Jennifer , Daniela & Caroline och därmed tagit mig modet att publicera bloggens första frågestund.

Varför vill jag ha en frågestund då? Jo för att jag verkligen vill att vi ska kunna ha en öppen dialog här på bloggen. Jag blir så glad varje gång någon kommenterar och jag hoppas detta kan bli lite som en extra puff för att visa att ni jättegärna får ställa frågor. Dessutom tänker jag att kanske någon av er funderat på något som jag inte skrivit om och därför är detta ett bra tillfälle att få svar på sin fråga! 

blombukett.jpg

Så nu bollar jag över bollen åt dig: Vad vill du veta mer om? Mig? Hur det är att pendla mellan Sverige & Finland? Drömmar? Mål? Jaa alla frågor mellan himmel och jord (som inte är kränkande förstås) är välkomna! Kommer sedan svara på frågorna i ett eller flera inlägg beroende på hur många frågor jag får och hur långa svar det blir! Nu håller jag tummarna att det ramlar in en massa frågor. Stor kram! <3

Ps. Du kommenterar genom att klicka på "Comment" längs ner i detta inlägg och sedan är det bara att skriva det du vill kommentera, tryck därefter på "Post Comment" och fyll i uppgifterna som krävs och trycka "Comment as a Guest". Kommentarer publiceras dock inte genast utan jag måste manuellt gå in och godkänna dem så oroa dig inte om kommentaren inte direkt syns efter att du tryckt kommentera!