24 ÅR!

födelsedagstårta.jpg

Godkväll från en glad men trött 24-åring! Det har varit en fin helg som gått på i ett, med både kalas igår och idag. Lägenheten har varit fylld med glada människor som förgyllt rummet med klingande skratt och diskussioner. Under helgen har jag lagat mycket mat som mina gäster mumsat på under firandets gång. Fastän det ofta är mycket jobb med att laga mat till större sällskap så är det så värt det, när man ser hur glada och nöjda alla gäster är. 

buffébord.jpg

I helgen har jag än en gång påmints om vilka fantastiska människor jag har i mitt liv. Jag har påmints om hur mycket glädje de för med sig, var och en på sitt egna vis. Alla har sin egen plats i mitt hjärta och jag uppskattar dem så otroligt mycket. Det är så många som hört av sig, som kommit och firat med mig och som förgyllt mina dagar.

Man kan minst sagt säga att min 24-års dag har firats ordentligt med tanke på både förra helgen i Stockholm och så hela denna helg. WOW alltså, helt fantastiskt. Jag känner mig så varm inombords av glädje. 

corinne24ar.jpg

Att fylla år har alltid varit något jag tycker är väldigt roligt men som sett olika ut från år till år. Att fylla år är inte bara glatt och lättsamt utan också känslosamt, både på ett positivt och ibland utmanande sätt.

Jag brukar ofta stanna upp och reflektera över årets som gått och just under det senaste året känns det som att det hänt så himla mycket. Mer om vad jag lärt mig tänkte jag berätta imorgon, men först behöver jag en god nattsömn. Tack livet för allt du ger mig. <3 

buffébord-4.jpg
buffébord-2.jpg