TRE BRA SAKER MED DENNA VECKA

helsingfors.jpg

Hej på er! För att kicka igång helgen på bästa sätt tänkte jag berätta om tre bra saker med denna vecka. Jag tror det är viktigt att ibland bara stanna upp och uppskatta det man har och därför vill jag börja helgen med ett glatt inlägg. Okej, då kör vi!

  • Att jag fyller 24 år imorgon! Jag har tjuvstartat och börjar fira lite i förväg idag och så fortsätter jag fira imorgon med ett gäng kompisar och på söndag med släkt & familj. Ser så mycket fram emot allt som ska hända i helgen. <3
     
  • Att vädret är så underbart och somrigt. Jag har verkligen haft alla sorters väder genom åren under mina födelsedagar och det gläder mig så mycket att vi just nu får njuta av fantastiskt sommarvärme. Förra året minst jag att det var rätt så kallt under min födelsedagshelg. 
     
  • Att denna vecka blev precis så lugn och balanserad som jag både önskade och behövde. Jag har hunnit umgås med mina vänner i lugn och ro, jobbat bort det jag behövt, bloggat i lugn och ro, fotat, läst och bara pysslat på. Det känns så skönt. 

Nu ska jag iväg och möta upp några kompisar som är på Sveaborg. Jag har inte varit där på evigheter så ska bli riktigt kul att åka ut dit en sväng. Berättar mer om det imorgon, kram!