EFFEKTIV PÅ KVÄLLEN

gröntträd.jpg
corinnesvartvit.jpg

Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag? Min har varit riktigt bra och har bestått av både jobb & skola. Började morgonen med ett svettigt yogapass som gjorde riktigt gott. I övrigt har detta varit en ganska hurtig vecka konstaterade jag nyss.  

Jag har nämligen inte åkt kollektivtrafik överhuvudtaget under vecka, utan bara cyklat och kollade upp att jag cyklat 50 km bara under denna vecka! Det var ju inte illa alls. Idag blev det riktigt svettigt när jag cyklade hem på eftermiddagen så jag duschade snabbt och tog på mig sköna sommarkläder. 

Datorochkaffe.jpg

För tillfället sitter jag på ett café i Helsingfors tillsammans med Cessi och jobbar. Jag har märkt att jag är som effektivast mellan kl. 10-16 och sedan behöver jag en paus och så är jag effektiv igen under kvällstid. Den första timmen mellan 9-10 på morgonen är ofta ganska trög för min del, så då brukar jag svara på mail och sådant tills min kreativa del av hjärnan vaknat till liv. 

När jag har mycket att göra brukar jag därför planera dagen så jag är ledig på eftermiddagen och sedan jobbar jag några timmar kvällstid, om det behövs. Det fungerar väldigt bra för mig och speciellt som idag, när vi kan sitta tillsammans med Cessi. Ikväll ska jag bocka av några punkter på min Att-göra lista för veckan för att sedan kunna sluta lite tidigare imorgon. Imorgon är det fredag och på lördag fyller jag 24 år, hur kul?!