PÅ SLUTRAKAN MEN I BÖRJAN

skogsungemedbro.jpg

Är det någon annan än jag som börjar vara mer och mer i någon form av "sommarlovsläge"? För min del börjar många saker avslutas; skola, olika projekt på jobbet mm. Skolan är på slutrakan, de sista uppgifternas deadline närmar sig och man märker att föreläsarna håller rätt så korta föreläsningar och undviker att öppna nya ämnen att behandla. 

Det känns rätt sjukt att om under en vecka är jag klar med mitt första år på Arcada. Jag tänker berätta min ärliga åsikt om mitt första studieår, men mer om det lite senare. Som ni vet och som jag skrivit innan, har tempot varit högt under detta år och jag tror att jag därför redan nu känner någon form av sommarlovskänsla för att jag vet att det är så nära. 

Datorochblogg.jpg

Så som det står i rubriken är det inte bara något som tar slut utan även något som börjar. Jag flyttade ju bloggen från portal till eget för exakt en månad sedan. Då var planerna redan stora och har blivit bara större. Tiden däremot har varit knapp och jag har inte hunnit börja på allt jag vill göra här på bloggen.

Att dessutom alla bilder försvann plus att många inlägg ser helt knasiga ut har inte förenklat läget utan gjort att listan på saker som måste fixas på bloggen fördubblats. Det som dock glädjer mig enormt mycket är att nu när skolan slutar för i år kan jag lägga tiden på bloggen istället. Första gången någonsin har jag möjlighet att lägga mycket tid på bloggen vilket känns så roligt! 

När saker och ting utvecklas ska jag berätta mer och framförallt lära er hur ni utnyttjar sidan på bästa sätt. Tills dess vill jag skicka en önskan till just dig och det är att du trycker på hjärtat, som du hittar längst ner i varje inlägg, om du gillat det du läst. Då får jag en klart tydligare inblick i vad som gillas och inte, vilket gör att jag kan lägga mer tid och energi på de inlägg ni verkar gilla mest!

Kommentera får man såklart också jättejättegärna göra. Tycker så mycket om att prata med er i kommentarsfältet så tveka inte att kommentera om du har något du vill säga. Ikväll ska jag möta upp Cessi för en riktigt chillkväll, kommer bli härligt. Kram på er <3