EN LUGNARE VECKA

corinneugnsholmen.jpg

Hej på er! Förra veckan jobbade jag väldigt mycket och det blev en hel del övertid. För att jämna ut det har jag därför en betydligt lugnare arbetsvecka nu och dessutom har vi ganska lite skola, vilket innebär att jag har väldigt korta dagar för tillfället. 

I vanliga fall kommer jag hem vid sju-åtta tiden men nu är jag hemma redan vid tre-fyra tiden och det är så himla skönt! Jag njuter verkligen extra mycket av dessa lediga timmar när jag i vanliga fall inte brukar ha dem. Igår var jag till och med tvungen att sms:a Cessi och berätta om hur skönt det är att bara ta det lugnt, haha. 

Jag har också försökt att inte planera in så mycket under veckans gång utan mest bara ta dagarna som dem kommer. Jag tror det är väldigt nyttigt att värna om att den lediga tiden ska vara lugn och gå enligt känsla, om man har en ganska hög takt i vanliga fall, så som jag har. 

ugnsholmen.jpg
ugnsholmenhelsingfors.jpg

Idag har jag varit i skolan och så mötte jag upp min kompis Hencka på eftermiddagen. Vi cyklade ner till havet och så tog vi färjan ut till Ugnsholmen och fotade, drack kaffe och tog det lugnt. Perfekt sätt att spendera en somrig eftermiddag. Det är så himla fint här i Helsingfors just nu när det börjar bli så grönt överallt. Kameran gick minst sagt varm idag.

Denna dag tänkte jag avsluta med ett pass yoga. Det var rätt länge sedan sist så det ska bli skönt att få sträcka ut kroppen lite. Har lite träningsvärk från tidigare träningspass så yogan kommer göra riktigt gott. Nu ska jag avsluta så jag hinner göra mig klar inför passet. Hörs imorgon, kram!