FEMRÄTTERS OCH TECKEN PÅ ATT JAG BÖRJAR BLI GAMMAL

mathanaholmen-3.jpg
mathanaholmen-2.jpg

Hej på er. Har ni haft en fin Valborg & 1sta Maj? Min har varit så bra. Valborgsfirandet på Hanaholmen var helt fantastiskt med en fin femrätters middag och underbara vänner. Vi var ett rätt så stort gäng till sist och Cessi & Seba, som stod som värdar, hade verkligen fixat en kväll i toppklass åt oss. Bilderna är på några av rätterna från igår, så gott. 

Idag mötte jag upp ett gäng vänner vid elva för traditionell 1sta Maj brunch och därefter har dagen spenderats i lugna tecken och avslutats med lite bloggjobb såhär på kvällskvisten. Trots att jag inte druckit någon alkohol under dessa festdagar så känner jag mig helt totalslut. Det tar på krafterna att vara social och uppe sent på natten. Är detta de första tecknen på att man börjar bli gammal, haha? Är ju trots allt dags för min födelsedag om under en månad. 

Nä vet ni, innan detta inlägg slutar med en lång djup fundering kring att bli gammal så tror jag att jag avrundar här och konstaterar att Valborg & 1sta Maj år 2018 blev en riktig fullträff. Så tacksam för livet, mina underbara vänner och allt jag får uppleva. Kram!

mathanaholmen.jpg