HAN SOM GÖR MIG ÄNNU LYCKLIGARE

karlek.jpg
KöpenhamnKaffeFebruari.jpg

Det finns något som jag har tänkt berätta åt er rätt länge nu, men som jag lite hållit på, för att först få känna mig säker, lugn och sedan berätta. Det är nämligen så att det finns en stor del som inte framkom i inlägget Tankar om första månaderna av år 2018 och det är nämligen att det finns någon som lyst upp detta år lite extra mycket. Som fått mitt hjärta att hoppa upp i halsgropen av glädje och som fått mig att känna miljontals fjärilar i magen. En kille som jag tänker hålla hårt i. 

Han önskar att inte visas på sociala medier och därmed inte heller bloggen. Därför tänkte jag att vi kallar honom något, typ Laban. Som spöket Laban, snäll men lite hemlighetsfull. Han är magisk, så vacker och har ett hjärta av det finaste guld. Han får mig att skratta, sådär att det gör riktigt ont i magen. Han är inte bara rolig utan har också en djupare sida, det har blivit många sena kvällar med fina diskussioner och skratt. 

Vi delar mycket, mer och mer för ju längre tiden går. Han är även orsaken till att jag åker över till Sverige allt oftare, det råkar sig nämligen att han är därifrån. Med andra ord trodde jag att jag lämnat kapitlet Sverige bakom mig men ack så fel jag hade. På något vis känns det så fint, jag visste att det fanns något i Sverige som jag längtat efter. Jag visste bara inte att det var han. Nu vet jag och Sverige har aldrig känts så härligt som nu. 

Innan jag träffade honom hade jag gjort mitt livs största personliga resa. Hittat mig själv, hittat mina egna ben. Hittat lyckan. I det perfekta ögonblicket stod han där. När jag var hel och lycklig igen. Så kom han in i mitt liv och för varje dag som går gör han mig ännu lyckligare. 

Man vet aldrig hur livet blir men om man verkligen tror på att det blir bra, så löser det sig. Ibland lite extra bra <3