EN EFTERLÄNGTAD LEDIGHET

Helsingforstrafikljus.jpg

Jag har lovat er och mig själv att aldrig försköna sanningen. Att inte låtsas som att livet känns superlätt och härligt om det inte gör det. Väldigt ofta känns mitt liv lätt och härligt, vilket jag är tacksam för. Mycket är tack vare min livsinställning. Men ibland, så som denna vecka känns det som att man springer i motvind. 

Veckan som varit har bestått av extremt långa dagar för min del. En hel del skola + jobb gör att det blir många sena kvällar och lite fritid. Sådant tar på krafterna och även humöret vilket är helt normalt men lite jobbigt såklart. Jag försöker att inte låta det ta för mycket plats, att tänka på att det kunde vara värre och framförallt att det är kortvarigt, snart känns det härligt igen. Men ändå tar det energi och gör att man inte är sitt gladaste jag. 

corinnehelsingfors-2.jpg

Att jag nu har fyra hela dagar ledigt framför mig känns helt underbart. Det kommer minst sagt lämpligt. Jag behöver få sova ut, ladda batterierna, vara utomhus, tänka på annat och bara vara. Det har varit en intensiv vår och när tempot höjs ytterligare så märker jag att det påverkar mitt humör. Att vila är viktigt och därför har jag fixat så att jag kan vara ledig dessa dagar. För det behövs ibland, att man bara får vara och ta det lugnt. 

Ikväll kommer Linn och Ellen hem till mig. Vi tänkte äta middag i sängen framför Let's Dance. Efter denna vecka kan jag inte tänka mig en mer perfekt fredagskväll än så. Med dessa ord säger jag bara Hej ledighet, vad härligt att ha dig här och önskar er alla en underbar fredagkväll! <3 

corinnehelsingfors-3.jpg