HITTAR GAMLA GODINGAR I ARKIVET

sparrissvamppasta-6.jpg
sparrissvamppastavegetarisk.jpg

I och med flytten har jag gått igenom mycket av mitt arkiv under den senaste tiden. En kan ju minst sagt påstå att kvaliteten under mina första år inte var på topp, haha. Nåväl, i arkivet har även hittats många godingar bland annat ett recept från förra året som lite fallit i glömska för mig. 

Det är min Sparris & Svamppasta som jag idag blev så sugen på att göra att jag gick direkt till mataffären när jag kom hem och så lagade jag den till middag. Måste konstatera att denna får absolut inte glömmas bort igen för det var ännu godare än jag kom ihåg! Lyxade verkligen till den här torsdagen och gav mig bra energi inför yogapasset som jag bokat in mig på ikväll. 

Så om du inte har någon aning om vad du ska äta till lunch eller middag imorgon så har jag svaret. Laga min Sparris & Svamppasta, jag lovar du kommer inte bli besviken!