LANSERAR NYA BLOGGEN!

CorinneNoolan.jpg
CorinneNoolan-2.jpg

Hjärtligt välkommen till nya corinnegronholm.com och därmed även nya bloggen! Tack för ditt tålamod medan bloggen varit borta. Jag har suttit och jobbat med denna sida rätt länge nu och tack vare peppen från i torsdags (berättar mer om det imorgon) så bestämde jag mig att slutföra detta projekt och nu är det nästan klart. Vill inte ens tänka på hur många timmar jag lagt på det här men det gör inget för det känns så himla värt det!

corinnegronholm.jpg

Mycket kommer ännu tillämpas och en del detaljer kommer bli betydligt smidigare än de är nu. Jag har till exempel delat upp matrecepten så att de blir mycket smidigare att hitta, men mera om det senare. Jag tycker det här verkligen är ett superlyft för min blogg och jag måste ärligt säga att jag är riktigt stolt över mig själv som under de senaste dagarna löst problem efter problem i och med flytten och byggandet av bloggen. 

Flytten av bloggen kommer även medföra en hel del annat nytt, men mer om det i ett senare skede. Just nu vill jag bara hälsa er hjärtligt välkommen tillbaka, klappa mig själv på axeln för att jag fixade detta helt själv och så hoppas jag ni kommer trivas superbra på min nya blogg! Stor kram <3

PS. På grund av att min gamla portal har en blockerings kod på bilderna så betyder det alla bilder från inläggen försvunnit. Jag kommer manuellt att ladda upp alla bilder igen men som ni förstår tar det tid. Hoppas ni har förståelse med det!