Back in business

Hejhopp kära ni! Jag är tillbaka efter en riktigt välbehövd bloggpaus. Dagarna har gått superfort vilket det ju oftast gör när man har semester. Jag har egentligen tänkt skriva detta inlägg för flera dagar sedan, började faktiskt redan i torsdags, men någonstans inom mig kändes det som att jag inte riktigt var redo, att jag behövde några dagar till. Nu kliar det verkligen i fingrarna efter att skriva efter att cirkus en vecka blivit till cirkus två veckor.

Jag funderade på vad jag ska skriva om, för det finns så himla mycket! Kom sedan fram till att jag ska försöka dela upp det lite, inte berätta allt på en gång och bara då röra på ytan. Jag vet att några av er önskar att jag var mer personlig här på bloggen och jag lovar att jag ska försöka, dock på det måttet att det känns bra för mig hela tiden.

CorinneMarocko.jpg

I dag är det sista dagen på år 2018. Ett år som varit fyllt med det mesta faktiskt. Tänkte skriva någon form av sammanfattning under veckan. Både för att det är kul för mig själv att läsa om i framtiden men såklart också för er. Jag har aldrig lagt så mycket vikt vid nyår, tycker oftast att saker och ting bara blir jobbiga om man liksom förstorar det för mycket. Dock gillar jag att reflektera kring året som gått och framförallt blicka framåt och fundera på hur jag vill att nästa år ska bli.

Under min ledighet har jag hunnit koppla av och se mitt liv lite från utsidan. Precis vad jag önskade att kunna göra. Även en stor orsak till att jag tog bloggpausen, för att bara kunna låta mina tankar flyga omkring utan att skriva ner dem någonstans. Nu känner jag mig dock rätt så harmonisk igen. Jag har koll på vad jag vill ändra i mitt liv och vad jag vill behålla.

I kväll ska vi fira in det nya året med middag och dans med några vänner. Jag har semester ännu en hel vecka till vilket är så lyxigt. Så gött med lång semester då man både hinner vila upp sig, samla på energi och göra saker man länge skjutit upp för att man varken haft tid eller energi till det. Nu känner jag mig 100% back in business igen och ser ivrigt fram emot vad år 2019 kommer erbjuda.

Jag önskar dig en fin kväll, oavsett vad du väljer att göra. I morgon hörs vi igen som vanligt. Känns underbart att vara tillbaka. <3